Hemstädning
Kontorstädning
Flyttstädning
Byggstädning

Hemstädning Enköping och Bålsta

Referenskunder

Mia Arnell

Vi får hjälp av Företag och Hemkänsla varannan vecka med städningen av villan. Det är inte alltid samma personer som kommer men de är alltid 2 stycken som städar. Vi har haft hemstädning i ca 4 år och det har alltid fungerat jättebra. För det mesta kommer de när vi inte är hemma men de skriver lappar och talar om vad de gjort och det känns bra. Vi har aldrig känt oss otrygga med att de är i huset när inte vi är där.

På Företag och Hemkänsla är de alltid lyhörda om det är något som jag behöver förtydliga eller har andra frågor. Jag får alltid snabb respons från dem. En bekant till mig jobbade där under en längre tid så jag vet att också personalen behandlas väl och får möjlighet att växa i sina roller.

BBM - Tomas Schön

Jag är jättenöjd med städningen på vårt kontor. Tjejerna glider in och fixar allt själva och det passar mig utmärkt.

Jag är ofta på möten och när jag är tillbaka på kontoret så är allt städat och fint. Jag funderar också på att anlita dem för städning hemma.

Junger & Schildt - Maria Harju

Vi har anlitat Företag och Hemkänsla sen i våras för städning av våra kontorslokaler och fikarum.

Det har varit mycket positivt och tjejerna är trevliga. Allt fungerar jättebra.

Monia Vilén

Företag och Hemkänsla städar hos oss varannan vecka och jag är nöjd med både städningen och företaget. De är lätta att kommunicera med, återkopplar snabbt om jag har synpunkter eller frågor och jag blir alltid bemött på ett bra sätt.

Tjejerna som städar är jättetrevliga och duktiga och det känns som man verkligen kan lita på dem. Vi har husdjur och det är viktigt för oss att de tar hänsyn till dem.

Jag tror att i ett större städbolag blir man en i mängden men den känslan har jag inte här. Vi kommer att fortsätta med den här tjänsten så länge det fungerar så här bra!

Jesper Pettersson

Jag har hemstädning 2 gånger i månaden och jag tycker städningen är helt okej. De kommer oftast när jag jobbar och det passar mig bra. Så jag är nöjd!

Marie-Louise Hedström

Vi har hemstädning varannan fredag i vårt hus och har anlitat Företag och Hemkänsla i flera år. Jag är jättenöjd och det är så skönt att komma hem på fredagen och det är städat och fint. Helt underbart fantastiskt!

Tjejerna som städar är jättemysiga och ofta piffar de till med något extra så det känns ännu mer ombonat. Det känns som de gör lite utöver det de behöver och det är jättehärligt.
Jättebra !

Eva-Lotta Pettersson

Vi har precis anlitat Företag och Hemkänsla för hemstädning i vår villa och är väldigt nöjda. Det är hur härligt och underbart som helst att komma hem till en nystädad villa.
Jag har länge gått och dragit på om vi ska anlita städhjälp eller inte, men till slut bestämde vi oss. Vi blev rekommenderad att anlita Företag och Hemkänsla och vi har även rekommenderat dem för andra. Jag är jättejättenöjd!

Ingegerd Eriksson

Jag har hemstädning varannan vecka från Företag och Hemkänsla och har haft det i ca 3 år. Nu bor jag i lägenhet men har tidigare bott i villa och de städade även där.  Det är inte alltid samma personer som kommer men nu har jag anlitat dem så länge så jag känner de flesta. Flickorna är så snälla och rara och de ställer alltid upp om jag ber om något extra.  Jag är så nöjd och tänker inte byta städbolag!

Kund som vill vara anonym

Företag och Hemkänsla har flyttstädat åt mig vid 2 tillfällen. Det har fungerat jättebra bägge gångerna och de är noggranna och grundliga när de städar.  Personalen är hur trevliga som helst och väldigt tillmötesgående. Jag är jättenöjd

Patrik - Sandå Sverige AB

Vi anlitar Företag och Hemkänsla för städning 1 gång i veckan av våra kontorslokaler, fikarum och toaletter.  De har städat här sedan ca 1 år tillbaka och allt har fungerat bra. Det är trevliga tjejer som städar och eftersom vi har våra lokaler i närheten av deras kontor så känner vi personalen ganska väl.

De har också hjälpt till med lite byggstäd när vi har hyrt in oss i lokaler hos våra beställare.