Hemstädning
Kontorstädning
Flyttstädning
Byggstädning

Hemstädning Enköping och Bålsta

Om Företag och Hemkänsla

Maria Danielsson Företag och hemkänsla

Städtjänster till nöjda kunder sedan 2003

Maria Danielsson startade städföretaget Företag och Hemkänsla 2003. Med anledning av konceptet ”mycket nöjda kunder” växte företaget snabbt. I juli 2010 ombildades företaget till aktiebolag.

Idag har Maria ca 30 anställda och växer fortfarande.

Kontoren finns på Gesällgatan 9 i Enköping och på Novilla 1 i Bålsta. Kunderna är företagskunder och privatpersoner och städuppdragen utförs i Enköping, Bålsta och Skokloster.

Serviceinriktad och legitimerad städpersonal

Företag och Hemkänsla har kollektivavtal med kommunalanställdas förbund och tillämpar tystnadsplikt mot kund. Vår duktiga städpersonal arbetar enligt företagets höga krav på service och kvalitet.

Utdrag ur polisens belastningsregister inlämnas alltid vid anställning. All personal är legitimerad via ServiceID för att medverka till en fläckfri bransch!

Vid byggstädningar bär våra anställda alltid ID06-brickor. Läs mer här.

Företag och Hemkänsla - Sofias Änglar

Programmet Sofias Änglar valde Företag & Hemkänsla för hjälp med städning

Sofias änglar i Kanal 5 med Johnnie Krigström, Sofia Wistam och Mattias Särnholm stöttar familjer som hamnat i svåra situationer i livet. I programmen väljs lokala företag ut som får hjälpa till med renovering, städning m.m. Ett avsnitt handlade om en familj i Enköping och då valde tv-teamet ut Företag & Hemkänsla för att städa upp efter en renovering i ett vattenskadat hus.

Företag och Hemkänsla - Statsministerbesök

Företag och hemkänsla valdes ut för statsministerbesök

2011 fick företaget besök av dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt. Efter att skattereformen Rut- och Rot-avdrag trädde i kraft 2007 reste Statsministern runt i landet för att ta reda på hur beslutet påverkade vardagen för företag som jobbade med hushållsnära tjänster. Företag och Hemkänsla var ett av företagen som valdes ut.

Besök av biståndsministern

Besök av biståndsministern
2014 kom nästa minister på besök. Det var biståndsministern Hillevi Engström som ville veta mer om vad Rut-avdraget hade inneburit för företaget och våra anställda.

Följ oss på facebook!